10 Haziran 2010 Perşembe

A Takım 2007-2008 sezonu maçları

Küplüce Deniz : 0 – Taşdelen : 9 (A Takım 14.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 14. ve son haftasında karşılaştığı Küplüce Deniz’i 9-0 mağlup etti.

Küplüce Deniz – Taşdelen
24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:00
Spor Akademisi Sahası

Maç Kadromuz : Abdulkadir, Orhan, Cihat, Sedat, Adem, Erkan, Zülküf, Kadim, Gencay, Mücahit, Cengiz

Sonradan Girenler : Oğuz

Taşdelen : 3 – Adalar : 0 (H)(A Takım 13.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 13.haftasında karşılaşması gereken Adalar Spor maça gelmediği için maçı hükmen 3-0 kazandı.

Taşdelen – Adalar
18 Mayıs 2008 Pazar 12:00
İmes Sahası

İ.paşa Esenyalı: 2 – Taşdelen: 0(A Takım 12.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 12.haftasında karşılaştığı İ.paşa Esenyalı’ya 2-0 mağlup oldu.

İ.paşa Esenyalı – Taşdelen
10 Mayıs 2008 Cumartesi 16:00
B.şehir Bld.Çamlık Stadı (Kurtköy)

Taşdelen :1 – Soğanlık : 1 (A Takım 11.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 11.haftasında karşılaştığı Soğanlık Spor’la 1-1 berabere kaldı.

Taşdelen – Soğanlık
04 Mayıs 2008 Pazar 11:00
İmes Sahası

Maç Kadromuz : Hüsamettin, Cihat, Erkan, Kamil, Sedat, Adem, Cengiz, Abdurrahman, Mücahit, İsmail, Kadim

Golümüz : Kadim

Maç öncesi son kontroller

Sultanbeyli : 6 – Taşdelen : 1 (A Takım 10.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 10.haftasında karşılaştığı Sultanbeyli Spor’a 6-1 mağlup oldu.

Sultanbeyli – Taşdelen
26 Nisan 2008 Cumartesi 16:00
Sultanbeyli Bld.Sahası

Kadromuz : Hüsamettin, Mücahit, Adem, Sedat, Erkan, Zülküf, Şükrü, İsmail, Serkan, Kadim, Abdurrahman

Sonradan Girenler : Emrah, İskender

Golümüz : Mücahit

Tuzla Şifa : 3 – Taşdelen : 0 (A Takım 9.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 9.haftasında karşılaştığı Tuzla Şifa’ya 3-0 mağlup oldu.

Tuzla Şifa – Taşdelen
20 Nisan 2008 Pazar 16:00
Tuzla Belediyesi Sahası

Maç Kadromuz : Hüsamettin, Sedat, Adem, Kamil, Cihat, Zülküf, Abdurrahman, Kadim, Oğuz, Serkan, Cengiz

Sonradan Girenler : Şükrü

Taşdelen :1 – Şile : 1 (A Takım 8.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 8.haftasında karşılaştığı Şile Spor’la 1-1 berabere kaldı.

Taşdelen – Şile
12 Nisan 2008 Cumartesi 16:00
İmes Sahası

Maçın resimleri için buraya tıklayın.

Maç Kadromuz : Hüsamettin, Erkan, Şükrü, Kamil, Adem, Mücahit, Cengiz, İsmail, Oğuz, Emrah, Abdurrahman

Sonradan Girenler : Cihat, Serkan

Golümüz : Cengiz

Takımımız maça tutuk ve dengesiz başladı. İlk dakikalarda orta sahada ve ileri bölgede organize olamasak ta rakibimize de fazla pozisyon vermiyorduk. Bir süre sonra oyunu dengelemeye ve rakip kaleye gitmeye çalışırken defansta bir anlık yerleşim hatamız sonucu bomboş kalan rakip oyuncu golü buldu: 0-1.

Golün sonrasında rakip kaleye daha fazla yüklenmeye çalıştık. Özellikle Oğuz’un ceza sahasına rakibin oldukça zayıf olan sol kanadından birkaç giriş denemesi oldu. Bunlardan bir ikisinde oldukça başarılı oldu. Ama son vuruşlardan biri oldukça zayıf kaldı, bir diğerinde boş kalan arkadaşlarına topu iletemedi. Takımımız sonlara doğru sürekli pozisyon aradı, ama ataklarımız çok organize olamadı. Devre 1-0 lık mağlubiyetimizle kapandı.

İkinci yarı oyun ilk yarının kapanışı gibi başladı. Takımımız hızlı ve seri çıkışlarla tehlike oluşturmaya çalışıyordu. Nitekim devrenin henüz başlarında Cengiz’in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği topla beraberliği yakaladık: 1-1.

Gol sonrası maç daha heyecanlı bir hal aldı. Şile de oyunu çift yönlü oynamaya başladı. Biz yine hızlı çıkışlarla gol aramaya devam ettik. Emrah’la bulduğumuz bir iki pozisyonu ise heba ettik. Şile ise ara ara tehlikeli ataklar geliştirmeyi başarıyordu. Bu ataklardan birinde Hüsamettin’in karşı karşıya pozisyonda yaptığı müdaheleye hakem penaltı kararı verdi. Atışı kurtaran Hüsamettin, maçın elimizden kayıp gitmesine engel oldu.

Kurtarılan penaltıyla maça daha bir asılan takımımız oyunu rakip sahaya yıktı. Son dakikalarda yine pozisyonlar yakalasak ta golü bulamadık. Bu bölümde Şile’nin de tehlikeli bir atağı vardı.

Maç 1-1 berabere sona erdi.

Maç ilk yarıda Şile de oynanan maçta olduğu gibi centilmence ve dostça geçti. Biz de rakibimizi oldukça güzel karşıladık ve ağırladık. Bu centilmenliğin ve dostluğun sürekli devam etmesi dileğiyle her iki kulübün yönetici, teknik adam ve futbolcularına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Taşdelen : 3 – Küplüce Deniz : 1(A Takım 7.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 7.haftasında karşılaştığı Küplüce Deniz’i 3-1 mağlup etti.

Taşdelen – Küplüce Deniz
06 Nisan 2008 Pazar 16:00
İmes Sahası


Maç Kadromuz : Hüsamettin, Mücahit Kılıç, Cihat, Kamil, Adem, Abdurrahman, Şükrü, İsmail, Oğuz, Kadim, Mücahit Dikmedaş

Sonradan Girenler : Cengiz, Erkan, Bilal

Gollerimiz : Oğuz, Şükrü, İsmail

Takımımız maça oldukça iyi ve atak başladı. Oldukça güzel paslar ve etkili presle üstün bir oyun sergilemeye başladık. Nitekim oyunun hemen başlarında Kadim’in pasıyla ceza alanında buluşan Oğuz topu güzel kurtardı ve golü attı: 1-0.

Golden sonra da güzel futbol devam etti. Yine Kadim’in pasıyla bu sefer Şükrü sağ tarafta topla buluştu. Güzel çalımlardan sonra müthiş bir vuruşla kaleciyi mağlup etti: 2-0.

Bir kaç dakika sonra Kadim ceza sahasında bir pozisyonda yerde kaldı ve sakatlandı. Mecburen oyuncu değişikliğine giden takımımız bundan sonra bir süre bocalamaya başladı. Küplüce’nin de oyuna asılmasıyla daha mücadeleci bir futbol izlemeye başladık.Bu mücadelesinin karşılığını bizim hatalarımızla birlikte Küplüce bir süre sonra aldı ve golü attı: 2-1.

Devrenin sonuna kadar başka gol olmadı.

İkinci yarının başlarında aynı dengeli futbol devam etse de bir süre sonra tekrar üstünlüğü ele alan takımımız İsmail’in uzak mesafeden attığı güzel şutla üçüncü golü buldu ve farkı 2′ye çıkardı. Golden sonra daha da rahatlayan takımımız birçok pozisyon yakalamasına rağmen bunları değerlendiremedi. Maç ta 3-1 üstünlüğümüzle sona erdi.

Sakatlanan oyuncumuz Kadim’i Erdem Hastanesi acil servisine götürdük, yapılan muayene ve çekilen film sonrası herhangi bir kırık ya da çatlak olmadığı, doku ezilmesi olduğu anlaşıldı. Ayağı yarım alçıya alındı, yaklaşık 10 gün alçı süresi verildi. Futbolcumuza tekrar geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Adalar : 2 – Taşdelen : 1 (A Takım 6.Hafta)

A Takımımız 2007 - 2008 sezonunun 6.haftasında karşılaştığı Adalar Spor'a 2-1 mağlup oldu.

Adalar - Taşdelen
29 Mart 2008 Cumartesi 15:00
Bulvar Stadı

Maçta kaçırdığımız penaltı


Maçın resimleri için buraya tıklayın.

Maç Kadromuz : Hüsamettin, Gürkan, Cihat, Kamil, Adem, Abdurrahman, Mücahit Kılıç, İsmail, Oğuz, Kadim, Mücahit Dikmedaş

Sonradan Girenler : Cengiz, Şükrü, Erkan

Golümüz : Abdurrahman

Takımımız maça dengeli başladı. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta dakikalar geçtikçe daha iyi oynamaya ve pozisyonlar bulmaya başladık. Oğuz'un ceza sahasına girerken çektiği sert şut üst direkte patladı, biraz sonra bomboş pozisyonda iki oyuncumuz birden topa dokunamadı. Birkaç dakika sonra ise kale önünde bomboş kalan iki oyuncumuzdan Abdurrahman sert ve düzgün bir vuruşla golümüzü attı: 0-1.

Sonrasında ise takımımızda bir bocalama dönemi başladı. Rakibin gol sonrası ataklarını karşılamakta bir süre zorlandık. Nitekim bir pozisyonda soldan ortalanan topu defans ve kalecinin ortak hatası sonucu rakip oyuncunun önüne bırakınca golü atmak rakip oyuncu için zor olmadı: 1-1.

Golü yedikten sonra toparlanan takımımız yine ataklar yapsa da çok net pozisyonlar bulamadı. Devre de 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya atak ve baskılı başlayan takımımız devrenin ilk dakikaları geçtikten sonra pozisyonlar da bulmaya başladı. Nitekim bir iki nispeten cılız pozisyondan sonra Kadim'in soldan ceza sahasına girdiği topla yerde kalmasıyla penaltı kazandık. Atışı kullanan İsmail topu kaleciye nişanladı ve üstünlük fırsatını kaçırdık. Sonrasında Cengiz'le, Şükrü'yle, Abdurrahman'la pozisyonlar bulsak ta golü atamadık. Adalar ise bizim yapamadığımızı yaptı ve oyuna sonradan giren ve en etkili oyuncuları olarak göze çarpan 16 numaralı oyuncularının güzel aşırtmasıyla golü buldu: 2-1.

Son dakikalarda gelen bu gol maçın bizim için dramatik bir şekilde biteceğine işaret ediyordu ki öyle de oldu. Kalan dakikalarda çabamız gol için yeterli olmadı. Defansta bıraktığımız derin boşlukları Adalar da değerlendiremeyince maç 2-1 sona erdi.

Kullandığımız bir korner ve sonrası


Hızlı bir atağımız


Soğanlık : 4 – Taşdelen : 1 (A Takım 4.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun dördüncü haftasında karşılaştığı Soğanlık Spor'a 4-1 mağlup oldu.

Soğanlık - Taşdelen
15 Mart 2008 Cumartesi 14:15
Yakacık Soğanlık Stadı



İlk 11'imiz ve İbrahim Yüzbaşı



İki takım bir arada



Maçın diğer resimleri için buraya tıklayın.

Maç Kadromuz : Hüsamettin, Hasan, Adem, Bulut, Kamil, Şükrü, Cengiz, Cihat, Emrah, Kadim, Mücahit

Sonradan Girenler : Erkan, Zülküf, Orhan

Golümüz : Kadim

Takımımız maça oldukça durgun ve kötü başladı. Geçen haftaki etkisiz ve isteksiz oyun ilk dakikalarda aynen sahaya yansımıştı. Soğanlık ta çok iyi oynamamasına rağmen takımımızın bu kötü halinde yararlanarak tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Özellikle bizim sağımızdan son çizgiye inen ataklar kalemizde sıkıntılar oluşturdu. Nitekim bu ataklardan birinde golü de buldular: 1-0.

Gol kendimize gelmemize yetmedi. Aynı savruk oyun devam ederken defansımızın ofsayt diye durakladığı bir pozisyonda rakip forvetler duraklamadı: 2-0.

Oyun bizim açımızdan iyice tatsız bir hal almaya başlamışken takımımız yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Rüzgara rağmen sahamızdan çıkmaya ve etkili ataklar geliştirmeye başladık. Oyun Soğanlık sahasında oynanmaya ve rakip defans hatalar yapmaya başladı. Nitekim bu hataları takip eden forvetimiz topa son dokunan Kadim'le golü buldu: 2-1.

Golden sonra da etkili oyunumuz devam etti. Çok net pozisyonlar bulamasak ta yüklenmeye devam ettik. Gelişen bir Soğanlık atağımızda yine sağ kanadımızdan gelen topa defansımızın yetersiz ve geç müdahalesi topu tekrar ağlarımızda görmemize neden oldu: 3-1.

Golden birkaç dakika sonra da devre sona erdi.

İkinci yarıya takımımız oldukça hırslı ve istekli başladı. Rüzgarın da etkisiyle oyun tamamen Soğanlık sahasına yıkıldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklendik. Bu ataklar oldukça müsait pozisyonlar da yakaladık. Ama golü bulmayı bir türlü başaramadık. İkinci devrenin ortalarına doğru baskımız da azaldı. Soğanlık yavaş yavaş çıkmaya ve defansını ileride kurmaya başladı. Defansın arkasına attığımız toplarda da sürekli ofsayt problemi yaşadık. Oyunun son dakikalarında bomboş kalan Soğanlık oyuncusu maçın sonucunu ilan etti: 4-1.

Rakibimiz maç öncesi ısınıyor.



Mücahit Dikmedaş



Taşdelen : 0 – Sultanbeyli : 3 (A Takım 3.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun 3.haftasında karşılaştığı Sultanbeyli Spor'a 3-0 mağlup oldu.

Taşdelen - Sultanbeyli
09 Mart 2008 Pazar 14:15
Dudullu Stadı




Maçın diğer resimleri için buraya tıklayın.






Maç Kadromuz : Hüsamettin, Gürkan, Adem, Kamil, Mücahit Kılıç, Cihat, Cengiz, Şükrü, Emrah, İsmail, Mücahit Dikmedaş

Sonradan Girenler : Zülküf, Erkan, Serkan

Takımımız maça oldukça durgun başladı. Sultanbeyli'nin rahat pas yapmasına imkan veren, temposuz ve mücadelesiz bir futbolla ilk dakikalar geçti. Sonraki dakikalarda biraz toparlanarak atak yapmaya başlayan takımımız pozisyonlar da bulmaya başladı. Özellikle bir pozisyonda birkaç oyuncumuz ard arda golü kaçırdı. Hemen akabinde etkisiz gibi görünen Sultanbeyli atağında rakibin sağ kanadından ortalanan topa bizim defans oyuncumuzdan daha iyi yükselen rakip forvet ağları buldu: 1-0.

Gol takımımızın moralini ve oyununu oldukça bozdu. İlk dakikalardaki temposuz ve baskısız oyuna geri döndük. Hücumda çoğalamadık, defansta ise yerleşim hatalarına devam ettik. Yine sağdan gelişen bir Sultanbeyli atağında seken topa son yükselen oyuncu golü attı: 2-0.

Birkaç dakika sonra hızlı bir atağımızda Emrah topu kalecinin üstünden aşırtmak isterken kaleci ceza sahası dışında topu elle kesince kırmızı kartı gördü ve Sultanbeyli 10 kişi kaldı. Maçın çevrilebilmesi açısından olumlu sayılabilecek bir gelişme olmasına rağmen sonraki dakikalarda takımımızın baskısı devre sonuna kadar gol getirmedi ve devre 2-0 mağlubiyetimizle sona erdi.

İkinci yarıya taraflı tarafsız herkesin takımımızın yoğun bir baskıyla başlayacağı düşüncesi vardı. Ama takımımız açıkçası bizi ve herkesi yanılttı. Topu rakip kaleye taşımakta oldukça zorlandık. Bir türlü gerekli baskıyı bulamadık. İlk 10-15 dakika içerisinde gerekli pozisyonları bulamadık. Bir serbest vuruşu hakemin düdüğünü beklemeden kullanan İsmail ikinci sarı kartı ve kırmızı kartı gördü. Bu dakikadan itibaren işimiz daha da zorlaştı. Avantajımızın kaybolması ile birlikte dağınık oyunumuz da devam etti. Rakip te etkili kontraataklarla gol aradı. Bunların birinde mutlak bir golü önleyen Hüsamettin, sağ kanattan gelen ortada bomboş kalan oyuncunun golüne engel olamadı: 3-0.

Maçın son bölümlerinde bir baskı kuran takımımız bir iki pozisyon da yakalamasına rağmen gole ulaşamadı ve başından sonuna çok kötü oynadığı bir maçı 3-0 kaybetmiş oldu.




Taşdelen Spor : 5 - Tuzla Şifa : 0 (A Takım 2.Hafta)

A Takımımız 2007-2008 sezonunun ikinci haftasında karşılaştığı Tuzla Şifa'yı 5-0 mağlup etti.

Taşdelen - Tuzla Şifa
01 Mart 2008 Cumartesi 14:15
Dudullu Stadı




Maç Kadromuz : Hüsamettin, Gürkan, Adem, Kamil, Mücahit Kılıç, Şükrü, Cengiz, Abdurrahman, Emrah, İsmail, Mücahit Dikmedaş
Sonradan Girenler: Serkan, Erkan, Emre

Gollerimiz : Mücahit Dikmedaş, Cengiz, Emrah (2), İsmail

Takımımız maça oldukça iyi başladı. Sağlı sollu ataklarla Tuzla Şifa kalesini yoklamaya çalıştık. İlk dakikalarda maç tamamen Tuzla Şifa yarı sahasında oynanmasına rağmen çok etkili kale önü pozisyonları yakalayamadık. Sahaya iyi yayılan takımımız son pozisyonları yeterince olgunlaştıramadı. İlerleyen bölümlerde Tuzla Şifa yavaş yavaş sahasından çıkmaya başladı. Kanat organizasyonu yapmadan dikine kalemize gelmeye çalışmaları pozisyonlarının etkisini çok azaltıyordu. Atak yapmaya çalışırken defanslarında vermeye başladıkları açıklar bizim hızlı ataklarımıza ve gol pozisyonlarımıza zemin hazırladı. Nitekim bir iki çok net pozisyonu kaçırdık. Özellikle Adem'in ceza sahası önünden vurduğu topun üst direkte patlaması ve sonrasındaki pozisyonlar bizim adımıza talihsizliklerdi. Şükrü'nün ceza sahası önünde kazandığı bir topu iyi saklayıp ceza sahası solundaki Mücahit'e çok güzel uzatması ve onun da sol ayağıyla çok güzel bir vuruşla kaleye göndermesiyle öne geçtik: 1-0.

Gol takımımızın oyununa olumlu bir etki yaptı. Ataklarımız daha sık ve daha olgun bir şekilde gelişmeye başladı. Kazandığımız bir korner vuruşunda topla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Cengiz çok net ve sert bir vuruş çıkardı: 2-0.

Tuzla Şifa takımımın iyiden iyiye oyundan düşmesiyle takımımızın atakları da arttı. Bir pozisyonda topu iyi takip eden Emrah rakibin genç ve tecrübesiz kalecisinin büyük hatası sonucu elinden kaçırdığı topu ağlara yuvarladı: 3-0.

Hemen bir kaç dakika sonra yine Emrah iyi taşıdığı topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu: 4-0.

Devrenin sonuna kadar ataklarımıza devam etsek de başka etkili pozisyon ve gol bulamadık.

İkinci yarıya Tuzla Şifa kalecisi dahil 3 oyuncu değişikliğiyle başladı. Değişiklikler rakibimizin oyununa iyi yansırken bizim daha rahat ve sakin bir oyunumuz vardı. Uzun süre orta sahada gelip giden top sıkıcı bir ikinci yarı görüntüsü verirken bizim de oyuncu değişikliklerine başlamamız oyunun yönünü hafif te olsa değiştirdi. Farkı daha da açabilecekken şut-pas seçimlerinde oyuncularımızın yanlış kararlar vermesi bunu yapmamızı engelledi. Yalnız İsmail ceza sahasının oldukça gerisinde neredeyse savaşarak kazandığı topu çok uzaklardan müthiş bir vuruşla kaleye gönderdi: 5-0. Sonrasında takımımızın atakları, Tuzla Şifa'nın bozulan moraline rağmen oyuna asılma gayretleri vardı. Kalan dakikalarda başkaca gol olmadı ve takımımız maçı 5-0 gibi net bir skorla kazandı. Özellikle maçın başından sonuna kadar ortamın oldukça güzel ve futbola müsait olması, tribünlerin de maçı güzel bir şekilde seyretmeleri futbol adına özlenen ve istenen tabloyu işaret ediyordu.

Takımımızı tebrik ediyor, önümüzdeki maçlarda da aynı başarıyı göstermelerini diliyoruz.

Maçın resimleri için buraya tıklayın.

Maçın resimlerinin tek parçada birleştirilmiş videosu


Grubumuzdaki diğer maçların sonuçları ise şöyledir:

İ.paşa Esenyalı : 2 - Küplüce Deniz : 0
Sultanbeyli : 0 - Adalar : 1
Soğanlık : 2 - Şile : 1

Şile Spor : 3 - Taşdelen Spor : 1

A Takımımız 2007-2008 sezonunun ilk haftasında karşılaştığı Şile Spor'a 3-1 mağlup oldu.

Şile - Taşdelen
24 Şubat 2008 Pazar 12:30
Şile Stadı



Taşdelen Spor A Takımı Şile Spor Maçı Kadrosu


Maç Kadromuz : Hüsamettin, Levent, Adem, Mücahit Kılıç, Kamil, Abdurrahman, Cengiz, İsmail, Emrah, Kadim, Mücahit Dikmedaş

Sonradan Girenler : Şükrü, Erkan, Emre

Golümüz : Emrah

A Takımımız 2007-2008 sezonunun ilk haftasında karşılaştığı Şile Spor'a 3-1 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yaptı.

Takımımız maça iyi başladı. İlk dakikalarda oyun tamamen Şile Spor sahasında oynanmaya başladı. Takımımız sağlı sollu ataklarla ve ayağa hızlı paslarla etkili olmaya çalışsa da son pozisyonları yeterince olgunlaştıramadık. Bunun sonucunda net pozisyonlar bulamadık. Sonraki dakikalarda Şile Spor da yavaş yavaş sahasından çıkmaya ve kalemize gelmeye başladı. Maç bundan sonra daha dengede oynanmaya başladı. Maç orta sahada yoğun bir mücadele içinde geçmesine rağmen kale önlerinde fazla tehlikeler olmadan devam ederken güzel bir ara pasını iyi yakalayan Emrah rakip defansı da geçerek güzel bir plaseyle golü attı ve 1-0 öne geçtik. Golden sonra ataklarımız devam etti ve yine Emrah'la oldukça müsait bir pozisyondan yararlanamadık. İlk yarı bu skorla 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Şile Spor daha iyi başladı. Özellikle ikinci yarıda oyuna giren etkili forvetleri defansımızı oldukça yıprattı. Nitekim bizim sağ kanadımızdan yaptıkları tehlikeli atakların ilkini savuştursak ta ikinci tehlikeli ataklarında golü buldular ve beraberliği sağladılar. Yediğimiz gol biraz kendimize gelmemizi sağladıysa da defans blogumuzdaki dengeyi bir türlü sağlayamadık. Buna rağmen topu tekrar ön alanda oynamaya başlayarak rakip kaleye gitmeye çalıştık. Kaçan bir iki pozisyon yine korakor bir orta saha mücadelesine dönüşen maçın bizim adımıza talihsizlikleriydi. En büyük talihsizliği oyuna sonradan giren Erkan'la yaşadık. İnanılmayacak kadar boş bir pozisyonda topu kaleciye nişanlayınca mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadık. Bundan sonrasında orta sahamızın topu bizdeyken kaptırması ve rakip oyuncunun ceza sahası dışından çok güzel bir vuruşuyla Şile Spor öne geçti. İlerleyen dakikalarda gol arasak da elverişli pozisyonlar bulamadık. Son dakikalarda yediğimiz gol maçı 3-1'e getirdi. Nihayetinde güzel oynadığımız, pozisyonlar bulduğumuz maçı basit hatalar sonucu ummadığımız bir yenilgi aldık.

Şile Spor Yönetimine Teşekkürler

Şile Spor yönetimi Şile Stadı'na gelişimizden itibaren çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Oldukça güzel stadlarında çok iyi ağırlandık. Neredeyse hiç bir olumsuz davranışla karşılaşmadık. Önceki yıllarda görülen olumsuz davranışların aksine çok sevindiğimiz ve futbolun güzel yüzünü ortaya koyan bu görüntüler için tüm Şile Spor yönetimine ve Şile Spor'lulara teşekkür ediyoruz.

Maçın resimleri için buraya tıklayın.

Maçın videoları
Video 1


Video 2


Video 3


Video 4


Videoların devamı yakında burada olacak.

Grubumuzdaki diğer maçların sonuçları şöyledir:

Adalar : 1 - İ.paşa Esenyalı : 1
Küplüce Deniz : 1 - Soğanlık : 1
Tuzla Şifa : 0 - Sultanbeyli : 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder