10 Haziran 2010 Perşembe

Genç Takım 2005-2006 sezonu maçları

2005-2006 Sezonu genç takım maçlarını bu başlıkta bulabileceksiniz.


Kirazlıtepe : 2 - Taşdelen : 0
14 Mayıs 2006 Pazar 12:00
Kavacık Stadı

Maç Kadromuz : Uğur, Mehmet, Hakan, Doğan, Emrah Yakup, Adem, Emrah Erol, Yasin, Erdi, Erkan, Sait

Sonradan Girenler: Gökhan Çakal

Gollerimiz : --

Maçın Özeti

Taşdelen Spor Kulübü Genç takımı 2005-2006 sezonu onuncu maçında karşılaştığı Kirazlıtepe takımına 2-0 mağlup oldu ve galibiyet serisini bozdu.

Maçın ilk yarısı dengeli başladı. Her iki takım da kontrollü oynuyordu. Kirazlıtepe ayağa paslarla daha atak bir görüntü sergilemeye başladığı anlarda takımımız da etkili kontraataklar geliştirmeye başladı. İki takım da maçın ilk bölümlerinde yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Özellikle takımımızın bir atağında top önce direğe sonra kaleciye çarparak gol olmadı. İlk yarıda gol olmayınca devre 0-0 bitti.

İkinci yarı da aynı ilk yarı gibi başladı. İki takım da oldukça dengeli ve güzel oynuyorlardı. Ancak ikinci yarının ikinci bölümünün başlarında o ana kadar hatasız oynayan Emrah Yakup'un bir anlık hatasını değerlendiren rakip takım 1-0 öne geçti. Golden sonra takımımız gol bulmak için risk alarak atak yapmaya başladı. Rakip takım üst düzey konsantrasyonla ataklarımızı karşıladı ve bir kontraatakta ikinci golü atarak farkı açtı. Oyunun kalan bölümlerinde başkaca gol olmayınca maç 2-0 bitti. Takımımız bu sene oynadığı maçlarda ilk kez bir maçı gol atamadan bitirmiş oldu.


Taşdelen : 8 - Örnekspor : 0

06 Mayıs 2006 Cumartesi 14:00
Alemdağ Sahası

Maç Kadromuz : Uğur, Mehmet, Şahin, Doğan, Emrah Yakup, Adem, Emrah Erol, Mete, Erkan, Erdi, Ahmet

Sonradan Girenler: Ercan, Emre, Rıdvan

Gollerimiz : Erdi (2), Adem (2), Erkan, Emrah Erol, Emrah Yakup, Mehmet

Taşdelen Spor Kulübü genç takımı 2005-2006 sezonu dokuzuncu maçında karşılaştığı Örnekspor'a gol yağdırdı: 8-0

Takımımız maça çok iyi ve hızlı başladı. Maçın henüz ilk dakikalarında Erdi'nin bulduğu gol maçın kolay geçeceğini gösteriyordu. Sonraki dakikalarda çok sayıda gol de kaçsa yine Erdi'nin 40-45 metre topu taşıyıp attığı güzel gol rakibin direncini iyice kırdı. Devre bitmeden Erkan ve Adem'le bulduğumuz gollerle devreyi 4-0 gibi farklı bir skorla kapattık.

İkinci yarıya da hızlı başlayan takımımız ard arda ataklar geliştirmesine rağmen işini yeteri kadar ciddiye almayınca farkın açılması gecikti. Örnekspor'un da daha fazla gol yememek için neredeyse ceza sahasında etten duvar örmesi maçı bir kör dövüşüne çevirdi. Takımımız ise yetenekli oyuncularının getirdiği güzel topları kaleciye ya da dışarı atarak tarihi bir farkın açılmasını önledi.

Yine de ikinci devre boyunca Emrah Erol'un, Adem'in attığı güzel goller, Emrah Yakup'un güzel paslaşmalarla girip attığı gol, Mehmet'in kafayla attığı gol takımımız adına maçı güzelleştiren anlardı.

Takımımızı üst üste aldığı galibiyetlerden dolayı kutluyor, yavaş yavaş averajımızın da düzeliyor olmasından dolayı tebrik ediyoruz. Kalan haftalarda artık bu güzel oyunları tekrarlamaları en büyük temennimiz.

Taşdelen : 4 - Cevizli Kültür : 1

30 Nisan 2006 Pazar 16:00
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz : Uğur, Mehmet, Sait, Doğan, Emrah Yakup, Adem, Emrah Erol, Mete, Yasin, Erkan, Ercan

Sonradan Girenler: Ahmet, Hakan, Emre

Gollerimiz : Emrah, Mete, Erkan (2)

Taşdelen Spor Kulübü Genç Takımı, 2005-2006 sezonu ikinci yarısının ilk maçında karşılaştığı Cevizli Kültür maçını rahat kazandı: 4-1.

Takımımız maça geçen hafta aldığı farklı mağlubiyetin etkisinden kurtulmuş bir görüntüde çıktı. Kendine güvenen ve yere sağlam basan, her şeyden önemlisi rakipten korkmayan bir anlayışla başlayan oyunun ilk dakikalarında takımımız atak bir görüntü çizdi. Organize ataklarla rakibinin üstüne giden, defansında da açık vermeyen takımımız bu oyununun karşılığını ard arda attığı birbirinden şık ve planlı gollerle aldı. Maçın henüz ilk yarısı bitmeden skor 3-0 olmuştu.

Takımımız ikinci yarıya da iyi başladı. Rakibimizin de ilk yarıya nispeten daha iyi bir görüntü çizmesiyle maç korakor mücadele şeklinde geçmeye başladı. Her iki takımın da atakları vardı. Bu atakların birinde golü bulan Cevizli Kültür hızlı davranarak maça ortak olmaya çalışıyor, takımımız ise skoru korumaya ve kontrataklarla sonuca gitmeye çalışıyordu.

Bu kontratakların birinde Erkan'la bulduğumuz dördüncü gol ise rahatlamamıza sebep oldu. Başka gol olmayınca maç 4-1 takımımızın üstünlüğüyle bitti.

Hüseyin Sipahi : "Gençleri tebrik ediyorum"

Maçı ikinci yarısından itibaren seyreden Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi, gençleri aldıkları bu sonuçtan ötürü kutladı ve tüm kulüp mensuplarının katılacağı bir kahvaltı organize edileceğinin müjdesini verdi. Gençler de başkana saha sorununun bir an önce çözülmesi halinde daha başarılı sonuçlara imza atacaklarının sözünü verdiler.

Taşdelen : 1 - İçerenköy İ.Y. : 20

22 Nisan 2006 Cumartesi 14:30
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz : Uğur, Yasin, Hakan, Bilal, Doğan, Emrah, Adem, Mete, Ahmet, Erkan, Ercan,

Sonradan Girenler: Gökhan, Şahin, Raşit.

Gollerimiz : Erkan

Taşdelen Spor Kulübü Genç Takımı 2005-2006 sezonunun yedinci maçında karşılaştığı İçerenköy'den tarihi bir fark yedi.

Takımımız, maça olan inançsızlığının, yenilme korkusunun ve mücadele duygusundan yoksunluğunun bedelini Taşdelen Spor'un tarihine kara bir leke olarak geçerek ödedi. Aradan yıllar geçse de unutulmayacak ve hatırlandıkça utandıracak bu skoru oluşturan maçı yazmak anlamsız. Zaten oyunun süresiyle atılan golleri hesapladığımızda ne kadar kısa sürede ne kadar çok gol yendiği, oyunun ne kadar az ciddiye alındığı tamamen anlaşılıyor. Sadece birkaç oyuncunun bu skora razı olmayan bir oyun sergilediği, kalan 7-8 oyuncunun tamamen neredeyse maçı seyrettiği bir maç oldu bu utanç maçı.

Bu maçta oynayan her oyuncuya kara bir leke olarak sürülen bu maçı genç takımımızın bir an önce toparlanarak alacağı iyi sonuçlarla, göstereceği mücadele ile unutturacağı ve kendilerini affettireceklerine inanıyoruz.

İstanbul Site : 4 - Taşdelen : 2

16 Nisan 2006 Pazar 11:00
İstanbul Site Sahası

Maç Kadromuz :Uğur, Mehmet, Sait, Doğan, Emrah, Adem, Şahin, Raşit, Erdi, Erkan, Ercan
Sonradan girenler: Gökhan Baydar, Hakan, Gökhan

Gollerimiz: Erdi (p), Erkan

Genç takımımız sezonun altıncı maçında karşılaştığı İstanbul Site'ye 4-2 mağlup oldu. Çok sıcak bir havada oynanan maça eksik bir kadroyla çıkan takımımız verdiği güzel mücadeleye rağmen yediği basit gollerle mağlup oldu.

Takımımız maça oldukça istekli ve mücadeleci başladı. Nitekim ataklarımızın birinde kazandığımız penaltıyı Erdi'nin gole çevirmesi ile 1-0 öne geçtik. Devamında gelen ataklarımızdan ise sonuç alamadık. Sonrasında ise İstanbul Site'nin aynı dakika içinde bulduğu iki golle bir anda 2-1 mağlup duruma düştük. Sonrasında gelen gol maçı 3-1'e getirdi.İlk yarı da bu skorla bitti.

İkinci yarı takımımız daha derli toplu bir görüntü verdi. Daha az pozisyon verip rakibimizin üstüne daha çok gittik. Fazla pozisyon üretemesek de oyunu daha fazla rakip alanda oynadık. Buna rağmen oyunun son bölümünde serbest vuruştan yediğimiz gole engel olamadık. Oyunun son dakikalarında ise Erkan'ın ceza sahasının dışından sert ve düzgün vuruşuyla skoru 4-2'ye getirdik. Maç da bu sonuçla bitti.

Maçın hakemini de ayrıca tebrik etmek istiyoruz. Pozisyonlara yakınlığı, oyunculara yaklaşımı ve verdiği isabetli kararlarla hakem rezaletlerinin sıkça yaşandığı bu haftalarda hakemlik kurumuna olan güvenimizi tamamen kaybetmememiz için bir teselli oldu.

Taşdelen : 1 - Esenkent : 3

08 Nisan 2006 Cumartesi 16:00
Alemdağ Sahası

Maç Kadromuz : Uğur, Sait, Mehmet, Hakan, Doğan, Muhammet, Ercan, Emrah, Erdi, Erkan, Ahmet

Gollerimiz : Muhammet

Genç takımımız 2005-2006 sezonunun beşinci maçında karşılaştığı Esenkent'e 3-1 mağlup oldu. Takımımız maçın hemen başında yaptığı hızlı bir atakla tehlike yarattı. Bu pozisyonda kaleciyi de geçen top gol olmasına rağmen hakem golü iptal ederek faule hükmetti ve rakip takım kalecisini kırmızı kartla cezalandırdı. Kalan 85 dakikada takımımızın iyi oyununu ve farkı bekleyen herkes fena halde yanıldı.

Sanki rakip değil takımımız 10 kişi kalmış gibi oynanan oyun rakibin etkili ataklarına sahne oluyordu. Nitekim rakibin etkili birkaç oyuncusu takımımıza oldukça zor anlar yaşattı. Bu atakların birinde golü bulan rakibimizin kendine güveni artarken takımımızda bariz bir panik havası başladı. İlk yarı bu havada 1-0 bitti.

İkinci yarının başlamasıyla toparlanacağı umulan takımımız bir kez daha hayalleri boşa çıkardı. Yapılan tüm uyarılara ve değişikliklere rağmen ortaya konan kötü oyun devam etti. Muhammet'in serbest vuruştan attığı güzel gol bile takımı kendine getirmeye yetmedi. Rakip oyunun son dakikalarında bulduğu 2 gol skoru 3-1'e taşıdı ve geriye iyi niyetli ama bilinçsiz mücadelemiz sonucu aldığımız yenilgi kaldı.

Kartalgücü : 7 - Taşdelen : 3

02 Nisan 2006 Pazar 10:00
Kartal Yunus Stadı

Maç Kadromuz : Uğur, Mehmet, Erdinç, Doğan, Bilal, Muhammet, Sait, Emrah, Ercan, Erkan, Ahmet
Sonradan girenler: Gökhan, Hakan, Şahin

Gollerimiz : Muhammet, Bilal (2)

Genç takımımız 2005-2006 sezonu dördüncü haftasında karşılaştığı güçlü rakibine farklı mağlup oldu.

Takımımız maça çok tutuk ve durgun başladı.Önceki haftalardaki istekli oyunundan eser yoktu. Nitekim maçın ilk 20 dakikası henüz tamamlandığında takımımız bir anda 2-0 mağlup duruma düştü. Yenilen iki gol takımımızı biraz kendine getirdi. Oyuna da bir mücadele geldi. Takımımız yıllardır bir arada oynayan rakibine karşı ilk yarının sonuna kadar başa baş bir mücadele sergiledi. Maçın bu bölümünde yakalanan bir-iki net pozisyon golle değerlendirilemedi. Yine maçın bu bölümünde rakibe de pozisyon verilmedi.

İkinci yarıya çok istekli ve arzulu başlayan takımımız ilk 10-15 dakika yine etkili oyununu sürdürdü. Ama bu bölümde yenen bir kontra gol maçı kazanma umutlarını ve moral motivasyonu çok düşürdü. Az sonra Muhammet'in attığı gol bir an umutları tekrar canlandırsa da ard arda yenilen 3 gol maçı bir anda 6-1'e getirdi. Bilal'in uzun süre taşıyarak attığı gol ve yine Bilal'in serbest vuruştan attığı mükemmel gol maçın son dakikalarında rakibimizin attığı golle birlikte maçın skorunu belirledi.

Takımımız farklı yenilmesine rağmen gösterdiği centilmence mücadele ve iyi niyetli gayretiyle alkış aldı.

Taşdelen : 3 - Kirazlıtepe : 2

25 Mart 2006 Cumartesi 13:00
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz : Uğur, Hakan, Erdinç, Doğan, Bilal, Muhammet, Emrah, Erdi, Erkan, Ercan, Salih

Sonradan girenler: Mete, Gökhan

Gollerimiz : Erkan, Muhammet (P), Erdi

Taşdelen Spor genç takımı sezonun üçüncü maçında karşılaştığı Kirazlıtepe maçında adeta destan yazdı.Takımımız müthiş bir mücadele örneği vererek sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Takımımız maça oldukça iyi ve hızlı başladı. Aynen a takımımız gibi rakibini ilk 15-20 dakika sahasına hapsetti. Baskımız sonuç getirmeyince rakibimiz yavaş yavaş açılmaya başladı. Nitekim ataklarından birinde golü buldu. Sonrasında yine toparlanan takımımız gol için yüklenmeye başladı. Ve ilk yarının uzatma dakikalarında golü Erkan'la bulduk ve devre berabere kapandı.

İkinci yarının başında dengeli bir oyun hakimdi. İki takımın karşılıklı atakları vardı. Hakem üçlüsü ise verdikleri tuhaf kararlarla maçı gerginleştirdiler. Rakibimiz ataklarından birinde golü bularak öne geçti. Biraz sonra gördüğümüz kırmızı kart adeta bir yıkım oldu. Artık galibiyetin çok zor olduğu düşünülürken eksik oynamak takımımızı motive etti. İnanılmaz bir şekilde Kirazlıtepe kalesine yüklenen takımımız 2.golünü gol olmasına rağmen verilen penaltıdan buldu. Bu arada kalecinin kırmızı kartla cezalandırılmaması hakemin bir başka eksikliğiydi. 2-2 den sonra oyunda mutlak hakimiyet kuran ve golü bulacağının sinyallerini veren, sergilediği oyunla rakip takımı perişan eden takımımız Erdi'yle son golümüzü buldu ve maçı 3-2'ye getirdi.

Maçın son bölümünde rakip takımın bir oyuncusuna kırmızı kart gösteren hakem bu oyuncunun fiili saldırısına maruz kaldı. Diğer rakip takım oyuncuları da olaya karışınca maçın son dakikaları oynanmayarak maç tatil edildi.

Genç takımımızı aldığı bu mükemmel galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz.

Örnekspor : 2 - Taşdelen : 2

19 Mart 2006 Pazar 13:00
Kartal 75.Yıl Stadı

Maç Kadromuz

Uğur, Şahin, Erdinç, Hakan, Gökhan, Bilal, Emrah, Muhammet, Ercan, Erkan, Sait

Sonradan girenler: Mehmet

Gollerimiz: Sait, Muhammet (P)

Genç takımımız 2005-2006 sezonunun ikinci maçında karşılaştığı Örnek Spor ile 2-2 berabere kaldı. Takımımız geçen hafta sahaya çıkamamanın moral bozukluğunu kısmen telafi etmeyi başardı.

Takımımız maça çok şanssız başladı. Maçın henüz ilk dakikasında Örnek Spor'un kullandığı bir köşe vuruşu sonrası yenik duruma düştük. Takımın moralini ciddi manada bozan bu gol sonrası takımın toparlanması uzun sürdü. Bu sırada gelen Örnek Spor ataklarını karşılayarak sonrasında Sait'in ceza sahasında önüne aldığı topa yaptığı düzgün vuruş sonrası beraberliği yakaladık. Ancak rakibin defansın arkasına attığı tehlikeli topları bir türlü önleyemeyen takımımız ikinci golü de böyle bir atak sonucu yedi. Yine birkaç pozisyonu da geçiştirerek ilk yarıda farkın açılması önlendi.

İkinci yarıya ise rüzgarı da arkasına alarak iyi bir başlangıç yapan takımımız oyunu karşı sahada oynamaya başladı. Oyuncularımızın heyecanlı olmaları ve şut-pas seçimlerinde ciddi hatalar yapmaları golümüzü geciktirdi. Ancak verilen penaltı kararı sonrası topun başına geçen Muhammet kaleciden dönen topu tamamlayarak beraberlik golümüzü attı. Maçın son bölümlerinde yine ciddi ataklarımız olmasına rağmen galibiyet golü bir türlü gelmedi ve maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Cevizli Kültür : 3 - Taşdelen : 0 (Hükmen)

11 Mart 2006 Pazar 15:00
Kartal 75.Yıl Stadı

Takımımız lisans problemleri yüzünden sahaya çıkamayarak 3-0 hükmen mağlup olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder