10 Haziran 2010 Perşembe

A Takım 2005-2006 Sezonu Maçları

A Takımımızın 2005-2006 sezonu maç bilgilerini burada bulabilirsiniz.

2005-2006 sezonu maçlarından resimler görmek için buraya tıklayın.


Taşdelen : 3 - Küçükyalı Yelken : 0 (hükmen)

Taşdelen Spor Kulübü A Takımı 2005-2006 sezonu son maçında oynaması gereken Küçükyalı Yelken maçını hükmen 3-0 kazanmıştır. Rakibimiz daha önce liglerden çekildiği için maç oynanmamış ve takımımız ligi hükmen kazandığı bu 3 puanla bitirmiştir.

Taşdelen : 5 - Örnekspor : 2

13 Mayıs 2006 Cumartesi 16:00
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz
Tunay, Şahin, Volkan, Bulut, Mehmet, Zülküf, Mücahit, İsmail, Erkan, Taner, Şükrü

Sonradan Girenler: Akın, İbrahim, Turgay

Gollerimiz : İsmail, Zülküf (P), Taner, Bulut, Akın

2005-2006 sezonu onüçüncü maçında karşılaştığı Örnek Spor'u 5-2 mağlup etti. Takımımız böylece önümüzdeki hafta rakibinin ligden çekilmesi dolayısıyla maç yapmayacağı için sezonu kapamış oldu.

Takımımız maça mutlak favori olarak çıktı. Buna yakışır bir şekilde de oyuna başladı. Sağlı sollu ataklarla Örnek Spor kalesine yüklenmeye başladı. Birkaç pozisyon geçtikten sonra gol, rakip takım kalecisinin İsmail'in kafa vuruşunu elinden kaçırarak kaleye almasıyla geldi. Golü attıktan sonra takımımızdan çok daha rahat ve olumlu oynaması beklenmesine rağmen takımımız kötü oynamaya başladı. Volkan'ın seri çalımlarla ceza sahasına girmesi ve düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı ustaca ağlara gönderen Zülküf'ün golü bile takımımızı kendine getiremedi. Nitekim devre bitmeden golü kalemizde gördük ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımımız rakip kaleyi ablukaya aldı. Bir ara pasına koşan Taner, maçın kendi adına o ana kadar ki en olumlu hareketini yaparak golü attı ve 3-1 öne geçtik. Bundan sonra Örnek Spor daha fazla yememek için kapandıkça kapandı. Takımımız da gol atmak yerine genelde direkleri nişanlayınca uzun süre gol olmadı. Ta ki liberomuz Bulut'un "bu böyle olmayacak" deyip ileri gittiği attığı gol, hemen ardından oyuna sonradan giren golcümüz Akın'ın mükemmel vuruşuyla attığı gol, ve sonlara doğru rakip takımın attığı gol de sezonun son maçına biraz heyecan getirdi.

Ümraniye Doğuş : 1 - Taşdelen : 2

07 Mayıs 2006 Pazar 12:00
Yenisahra Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, Şahin, Volkan, Muharrem, Bulut, Zülküf, Mücahit, Taner, Erkan, Şükrü, Turgay
Sonradan Girenler: Akın, İbrahim, Adem

Gollerimiz : Bulut (P), İbrahim

Taşdelen Spor Kulübü A takımı 2005-2006 sezonu onikinci maçında karşılaştığı Ümraniye Doğuş Spor'u 2-1 mağlup etmeyi ve uzun süren galibiyet hasretine son vermeyi başardı.

Maç Ümraniye Doğuş'un "biz nasıl olsa kazanırız" havasında başladı. İlk dakikalarda öyle de bir görüntü oldu maçta. Takımımız uzun süredir galip gelememenin sıkıntısıyla oldukça tutuktu. Ama az sonra toparlanan takımımız Mücahit'in çektiği şuta ceza sahasında yerde elle müdahale edilmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Bulut golü de attı. Bundan sonra maç karşılıklı ataklar şeklinde geçmeye başladı. Her iki takımın da gol pozisyonları vardı. Doğuş'un bir atağında hakem bir penaltı da onların lehine çaldı ve atış sonucunda skora denge geldi. İlk yarı da bu skorla bitti.

İkinci devreye Doğuş mutlak kazanmak zorunda olmanın hırsıyla daha hızlı başladı. Ama takımımız oldukça sakin ve dikkatli oynuyor, oyuna ikinci yarıda giren Akın ve İbrahim'le de golü kovalıyordu. Nitekim Doğuş'un çok adamla hücum ettiği bir pozisyonda Bulut'un attığı pasla orta sahada buluşup uzun süre topu süren İbrahim düzgün bir vuruşla takımımıza galibiyeti getirdi. Sonrasında Doğuş'un pek de organize olmayan atakları, takımımızın yine soğukkanlı savunması, tribündeki Doğuş seyircilerinin küfürleri vardı. Takımımızı aldığı galibiyetten dolayı ve az da olsa play-off umutlarımızı son haftalara taşıdığı için ayrıca tebrik ediyoruz.

Köy Hizmetleri : 3 - Taşdelen : 2

29 Nisan 2006 Cumartesi 16:00
Yakacık Soğanlık Stadı

Maç Kadromuz : Uğur, Şahin, Volkan, Bulut, Muharrem, Zülküf, Mücahit, Taner, Erkan, İsmail, Turgay

Sonradan Girenler: Akın, Mehmet, Emrah

Gollerimiz: Zülküf, Mücahit

Taşdelen Spor Kulübü A takımı, ilk yarının son maçından beri sürdürdüğü düşüşünü sona erdirmek için çıktığı Köy Hizmetleri maçından yine üzüntüyle ayrıldı.

Maçın başında Köy Hizmetleri'nin şampiyonluğunu ilan etme hevesi ile takımımızın puan alıp umudunu son haftalara taşıma arzusu içinde geçti. Köy Hizmetleri'nin maçın ilk 20 dakikasında iki yan toptan buldukları iki kafa golü maçın bir anda 2-0'a gelmesine sebep oldu. Rakibin çok etkili forveti zaman zaman takımımıza zor anlar yaşattı.Pes etmeyen takımımız pek organize görünmeyen ataklarla rakibinin üstüne gitmeye çalıştı. Nitekim bulduğumuz bir gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarının başlangıcıyla Köy Hizmetleri'nin maçı rölantiye alma çabaları, takımımızın ise maçı hızlandırma çabaları vardı. Takımımız atak oynarken bulduğu bir iki pozisyona karşılık kalesinde de ciddi tehlikeler yaşadı. Bu tehlikelerin bir ikisinde genç kalecimiz Uğur'un başarılı kurtarışları maçın kopmasını engellese de bir atakta rakibin yetenekli forveti son derece başarılı bir son vuruşla maçı 3-0 'a taşıdı.

Oyuna giren Akın'la bulduğumuz pozisyonlar sıklaşmaya başlasa da gol Zülküf'ün kullandığı mükemmel serbest vuruştan geldi. Hemen akabinde yakaladığımız bir iki pozisyonu heba etmesek maçı kazanmamız işten bile değildi. Mücahit de Zülküf'e nispet yaparcasına yine serbest vuruştan mükemmel bir gole imza atarak maçın bizim için keyif anlarına imza attılar.


Başıbüyük : 2 - Taşdelen : 0

23 Nisan 2006 Pazar 16:00
Kartal 75. Yıl Stadı

Maç Kadromuz : Yusuf, Adem, Volkan, Bulut, Muharrem, Zülküf, Mücahit, İbrahim, Akın, İsmail, Şükrü

Sonradan girenler: Turgay, Erkan, Kamil

Taşdelen Spor 2005-2006 sezonunun ilk yarısının son maçından beri sürdürdüğü inanılmaz düşüşünü Başıbüyük karşısında devam ettirdi. Grup ikinciliği için yüksek olan avantajını büyük oranda kaybetti.

Takımımız maç öncesi yine mutlak favoriydi. Maça da böyle bir havada başlandı. Takımımız deplasmanda olmasına rağmen daha iyi ve organize bir takım görüntüsü veriyordu. Lakin bu ataklarımız bir türlü gol pozisyonlarına, Şükrü'nün ve Mücahit'in kenarlardan getirdiği toplar bir türlü güzel ortalara ya da ara paslarına dönüşemiyordu. Rakibin de ara ara kontrataklarla oluşturmaya çalıştığı tehlikeler vardı. Rakibin oldukça etkisiz görünen forveti de rakibin ataklarını olgunlaştırmadan bitiriyordu. İlk yarı oldukça sakin ve az pozisyonla 0-0 berabere bitti.

Takımımız ikinci yarıya daha istekli ve hırslı başladı. Gol pozisyonlarımız nispeten sıklaştı. Herkes bizim golümüzü beklerken Muharrem'in bir anlık hatası o ana kadar hiçbir etkisi olmayan rakip forvetin önüne düşen topu gol yapmasıyla sonuçlandı. İlerleyen dakikalarda yine gol için bastıran takımımız aut kokan bir pozisyonun devamında ikinci golü yedi. Attığı iki gol rakibimizin direncini artırdı ve takımımızın çabası herhangi bir gol için yeterli olmadı.

Taşdelen : 1 - Şile : 2

15 Nisan 2006 Cumartesi 16:00
Alemdağ Sahası

Maç Kadromuz : Tunay, Şahin, Volkan, Adem, Bulut, Kamil, Mücahit, Zülküf, Akın, Taner, İsmail

Sonradan Girenler: Şükrü, Turgay, Kemal

Gollerimiz : Turgay

Taşdelen Spor Kulübü 2005 - 2006 sezonunun dokuzuncu maçında karşılaştığı Şile Spor'a 2-1 mağlup oldu. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Taşdelen, böylece önemli bir fırsatı kaçırmış oldu.

Oyunun ilk dakikalarında çok durgun bir Taşdelen vardı. Takımımız oyuna bir türlü adapte olamadı. Takım olarak çok kötü bir başlangıç yaptık. Nitekim Şile'nin hızlı gelişen bir atağında kaleye giden topa elle müdahale eden Şahin'in gördüğü kırmızı kart ve verilen penaltı maçın kötü geçeceğine dair bir genel hava oluşturdu. Penaltıyı Şileli oyuncunun dışarı atması bile takımımız üzerindeki sıkıntılı havayı kaldırmaya yetmedi. Nitekim 5 dakika sonra bir türlü uzaklaştırılamayan başka bir top kalemizde gol oldu. Bu da takımımızın kendimize gelmesine sebep oldu. Bundan sonra ilk yarının sonuna kadar takımımız oyunu karşı tarafta oynamaya çalıştı. Nitekim etkili birkaç pozisyon da forvet oyuncularımızın ayağında eridi. İlk yarıyı da 1-0 yenik durumda kapadık.

İkinci yarıya ise takımımız inanılmaz bir gayret ve istekle başladı. Oyun tamamen Şile sahasına yıkıldı. 10 kişi olmamıza rağmen sağlı sollu ataklarla Şile kalesini abluka altına aldık. Bu baskı sonuç getirdi ve oyuna ikinci yarıda giren Turgay güzel bir gol atarak skora denge getirdi. Az sonra ise Şile bir kontraatakla tekrar öne geçti. Oyunun kalan bölümlerindeki baskımız gol getirmeyince maç 2-1 mağlubiyetimizle bitti.

"Hakem, oyuncuya tehdit savurur, seyirciye küfür eder mi"

Haftalardır Alemdağ Stadı'nda yaşanan hakem skandalları Şile maçı ile zirveye çıktı. Nasıl hakem olduğu belli olmayan zavallı bir insan, saha içinde oyuncularımızı tehdit edecek kadar alçalmakla kalmayıp, maç sonunda kendisini alkışlayarak medenice protesto eden seyircilere dönerek küfür edebilecek kadar aşağılık davranışlar içine girebildi. Bu derece seviyesiz insanlara nasıl hakemlik verildiği ise merak konusu. Amatör sporun gelişmesi isteniyorsa bir an önce hakemlerin psikolojik ve pedagojik testlerinin yaptırılıp yetersiz hakemlerin bir an önce ayıklanması gerekmekte. Düdüğü ağzına alan dengesiz ve seviyesiz insanların kulüplerin emekleriyle oynamasına engel olunmalıdır.

Taşdelen : 2 - Atalar : 2
09 Nisan 2006 Pazar 16:00
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz: Tunay, Şahin, Volkan, Adem, Kamil, İsmail, İbrahim, Mücahit, Zülküf, Taner, Şükrü

Sonradan Girenler: Akın, Kemal, Turgay

Gollerimiz: Mücahit (P), Akın

Maçın Özeti

Taşdelen Spor 2005-2006 sezonunun sekizinci maçında karşılaştığı Atalar Spor ile 2-2 berabere kaldı. Herkesin takımımızdan fark beklediği maç sürpriz bir sonuçla bitti.

Takımımız maça oldukça tutuk başladı. Rakibin üzerine kararsız gidişler ve organize olunamayan bir oyun bir türlü istenen baskıyı ve pozisyonları getirmedi. Yakalanan bir iki cılız pozisyon da kolayca harcandı. Atalar'ın nadir çıkışlarından birinde bulduğu gol dahi takımımızın toparlanmasına yetmedi. Atalar'ın biraz sonra attığı ikinci gol ise takımımızı kendine getirdi. Hemen arkasından başlayan ard arda ataklar devre bitmeden Taner'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı ve Mücahit'in vuruşundan golü getirdi. Devre de 2-1 mağlup kapandı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımımız Atalar üstünde inanılmaz bir baskı oluşturdu. Sağlı sollu ataklarla oyun rakip alana yıkıldı. Oyuncularımız da bu yarıda gol kaçırma yarışına girdi. Girilen çok sayıda pozisyon değerlendirilemedi. Özellikle son 20 dakikada oyun neredeyse Atalar ceza sahasında oynandı. Buna rağmen yalnızca Akın'la bir gol bulabildik. İki top direkten döndü. Maç ta 2-2 berabere bitti. Bu beklenmedik puan kaybını takımımızın telafi etmesi temennisiyle.

Taşdelen : 2 - Küçükyalı Yelken : 2

26 Mart 2006 Pazar 13:00
Alemdağ Sahası

Takımımız 2005 - 2006 sezonu yedinci ve ilk yarının son maçında karşılaştığı Küçükyalı Yelken ile 2-2 berabere kaldı.

Maç Kadromuz : Tunay, Şahin, Volkan, Adem, Muharrem, Bulut, Mücahit, İbrahim, İsmail, Şükrü, Gökhan

Sonradan Girenler: Veysel, Zülküf, Akın

Gollerimiz : İsmail, Akın

Maçın Özeti

Taşdelen Spor 2005-2006 sezonunun yedinci hafta maçında karşılaştığı Küçükyalı Yelken'le nefesleri kesen bir mücadele sonrası 2-2 berabere kaldı.

Takımımız maça her zamanki gibi iyi başladı. Sağlı sollu ataklarla Küçükyalı Yelken kalesine yüklendik. Oyuncularımız maçın ilk bölümünde inanılmaz goller kaçırdı. İbrahim'le, Mücahit'le, Şükrü'yle, Bulut'la kaçırdığımız net pozisyonlardan sonra ilk yarının son bölümlerinde ceza sahamızda hakemin verdiği ağır bir kararla K.yalı Yelken penaltı kazandı ve atış sonucu 1-0 öne geçti. Hemen sonra Muharrem'in topu elle kesmesiyle gördüğü kırmızı kart da morallerin bir anda bozulmasına sebep oldu. Takımımız devreyi yenik kapatmamak için son bölümde yüklendi ve bir korner sonucu oluşan pozisyonda İsmail'le golü bularak eşitliği sağladı.

Yine saldırmaya devam eden takımımız Şükrü'nün sağ taraftan mükemmel getirdiği top sonrası düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Bulut'la değerlendiremeyerek devreyi önde kapatma şansını kaçırdı.

İkinci devreye de müthiş bir baskıyla başlayan takımımız yine çok sayıda pozisyona girdi. Bu çok sayıdaki pozisyonu kaçıran takımımız Yelken'in attığı gole de engel olamadı. Oyuncu değişiklikleri yorulan takımımızı tekrar canlandırdı. Maçın son dakikalarında Veysel'le, Akın'la tekrar pozisyonlara girdik ve Bulut'un müthiş vuruşunun direkten dönmesiyle maçı kaybettik derken o ana kadar mükemmel oynayan rakip takım kalecisinin bir anlık hatasını iyi değerlendiren Akın maçın sonucunu ilan etti: 2-2.

Örnekspor : 2 - Taşdelen : 5

18 Mart 2006 Cumartesi 11:00
Kartal Yunus Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, Şahin, Volkan, Adem, Muharrem, Bulut, Mücahit, İsmail, Taner, Şükrü, Veysel

Sonradan Girenler: Gökhan, Akın, Erkan

Gollerimiz : Taner, Mücahit, İsmail (2), Şahin

Taşdelen Spor, 2005-2006 sezonunun altıncı maçında karşılaştığı Örnek Spor maçını rahat kazandı. Grubun nispeten zayıf ekiplerinden Örnekspor karşısında maçı baştan sona üstün götüren takımımız her iki yarıda attığı gollerle sonuca gitmesini bildi.

İlk yarıya bu sene alışılageldiği şekilde çok iyi başladık. Maçın ilk 15-20 dakikası yoğun baskımız altına geçti. Rakibimiz neredeyse orta sahayı geçemedi. Nitekim bu baskının sonunda önce ceza sahasında oluşan bir karambolde Taner'le, sonra rakip kalecinin hatasını değerlendiren Mücahit'le gollerimizi bularak rahatladık. Sonrasında ise maça gelen denge ilk yarının sonuna kadar devam etti.

İkinci yarıya ise takımımız yine hızlı ve istekli başladı. Lakin ataklarımız sonuçsuz kaldı. Golün gecikmesi ve rakibin bulduğu gol bir an moralleri bozar gibi olsa da İsmail'in hemen akabinde attığı nefis 3.gol maçı tekrar lehimize çevirdi. Yine organize bir atağımız sonucu İsmail'le attığımız dördüncü gol ve Şahin'in attığı beşinci golden başka maçın son bölümünde bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadık.

Böylece bir engeli daha aşan ve üst üste maç kazanamama sıkıntısını gideren takımımız şimdiden önümüzdeki hafta oynayacağı kritik öneme haiz Küçükyalı Yelken maçına konsantre olmaya başladı.

Taşdelen : 2 - Ümraniye Doğuş :0

12 Mart 2006 Pazar 15:00
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, Şahin, Volkan, Adem, Bulut, Gökhan, Zülküf, İsmail, Taner, Şükrü, Mücahit
Sonradan Girenler: Akın, Kamil, Erkan

Gollerimiz : Mücahit, Taner

Taşdelen Spor 2005-2006 sezonunun beşinci haftasında karşılaştığı Ümraniye Doğuş'u net bir skorla geçti : 2-0.

Takımımız maça her zamanki gibi iyi başladı. Maçın ilk bölümü genelde Ümraniye Doğuş'un sahasında oynandı. Buna rağmen çok fazla pozisyon üretemedik. Taner'in atılan uzun bir topa koşarak girdiği net gol pozisyonunda kalecinin tam üstüne vurmasıyla en önemli gol pozisyonumuzu harcadık. Birkaç dakika sonra ise sağ taraftan yapılan ortaya Mücahit'in şık bir dokunuşuyla 1-0 öne geçtik. Maçın ilk yarısı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıya ise Ümraniye Doğuş iyi başladı. Takımımız geçen hafta öndeyken kaybettiği maçın stresi ile galibiyeti koruma telaşına düştü ve oldukça geriye yaslandı. Rakip takım da çok fazla pozisyon üretemedi. Maçın dönüm noktası ise rakip futbolcunun şutunu Tunay'ın mükemmel şekilde çıkarması idi. Ümraniye Doğuş, maçın başından beri hakeme sürekli itiraz etmenin bedelini bir oyuncusunun gördüğü kırmızı kartla ödedi. Biz de ise Zülküf gereksiz bir pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızıyı gördü. Kırmızı kartlardan sonra takımımızın tekrar atakları başladı. Şükrü'nün ortasını Taner gole çevirerek rahatlamamızı sağladı. Oyunun sonraki bölümlerde sonradan oyuna giren Akın'ın girdiği ve kaçırdığı pozisyonlar farkın açılmasını engelledi. Son dakikada ise genç Erkan'ın girdiği pozisyon takımımız açısından kaçan son pozisyon oldu.

Taşdelen : 1 - Köy Hizmetleri :4

04 Mart 2007 Cumartesi 14:30
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, Adem, Volkan, Bulut, Muharrem (K), Zülküf, Şahin, Gökhan, İsmail, Mücahit, Şükrü

Sonradan Girenler: Taner, Veysel, Akın

Gollerimiz : İsmail

Taşdelen Spor'un ligin 4.haftasında karşılaştığı Köy Hizmetleri maçı umulmadık şekilde farklı mağlubiyetle kapandı.

Maça Taşdelen Spor iyi başladı. Üst üste ataklarla rakibin üstüne gitti. Golün de atıldığı ilk 25 dakikada golden başka üç net pozisyondan daha takımımız yararlanamadı. Hele bir pozisyon da kale bomboşken top tam üç kez direkten dönerek bugün takımın şanssızlığını ortaya koyuyordu. İlk yarının sonlarında ise yavaş yavaş atağa çıkmaya çalışan rakip takım, atamayana atarlar sözünü doğrularcasına çok basit bir pozisyonda defans ve kalecimizin hatası sonucu golünü attı.

İkinci yarıya ise Taşdelen Spor mutlak kazanmanın stresiyle çıktı. Ve ilk dakikalarda etkili ataklarla rakip kaleyi yine bunalttı. Takımımızın golünün bir türlü gelmemesi yine aynı kural gereği ikinci golü getirdi. Birkaç dakika sonra gelen penaltı golü ise takımımız için çöküşün başlangıcı oldu. Ard arda gelen oyuncu değişiklikleri de etkili olmadı ve takımımız bir gol daha yiyerek ağır bir yenilgi aldı.

Yönetim: "Takımımıza güveniyoruz"

Kötü bir sonuçla biten maç sonrası takımla bir toplantı yapan Taşdelen Spor yönetimi oyunculara güvendiklerini söyledi ve onlara moral verdi. Kulüp Başkanı Nazmi Çavdar yaptığı açıklamada "Maçın sonucunun böyle olmaması gerektiğini, böyle kazaların tüm takımların başına gelebileceğini, takımın en kısa zamanda toparlanacağına inandığını" söyledi.

Diğer yöneticiler de başkana hak vererek takıma moral verdiler.

Taşdelen : 2 - Başıbüyük : 1

26 Şubat 2006 Pazar 14:30
Alemdağ Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, Adem, Volkan, Bulut, Muharrem (K), Zülküf, Mücahit, İsmail, İbrahim, Taner, Şükrü

Sonradan Girenler: Veysel, Dikmen, Şahin

Gollerimiz : Zülküf, Veysel

Takımımız 26 Şubat Pazar günü saat 14:30'de Alemdağ Stadı'nda Başıbüyük'le karşılaştı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında oldukça etkili bir oyun ortaya koyan ve oyunu rakip yarı sahaya yıkan takımımız geliştirdiği etkili ataklar sonucu golü bulacağının sinyallerini verdi. Nitekim maçın 25.dakikasında Taner'in sağdan ortaladığı bir pozisyonda İbrahim'in vuramadığı ve Zülküf'ün önüne gelen topa yaptığı güzel bir vuruşla takımımız 1-0 öne geçti. Daha sonra rakip takım da atağa çıkmaya başladı. Böylece oyun biraz dengelendi. 35.dakikada defansımızın solundan gerçekleştirdikleri atak sonucu rakip golü buldu ve skor dengelendi. Rakibin golünden birkaç dakika sonra İbrahim'le bulduğumuz gol pozisyonunu değerlendiremedik ve top direkten döndü. İlk yarıda başka gol olmayarak devre 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıda takımımız mutlak kazanmak zorunda olduğunun bilinciyle oynadı. Yapılan oyuncu değişiklikleriyle de takımımız mücadeleyi bırakmadı. İkinci yarıda da takımımızın etkili atakları olmasına rağmen gol oldukça gecikti. Golü atana kadar takımımız gayet derli toplu bir görüntü verdi. 65.dakikada Veysel'in penaltı yayından attığı şutla takımımız bir kez daha öne geçti. Golden sonra takımımız bir bocalama devresi geçirdi. Rakip takımın ataklarını başarıyla savurduk. Maçın sonlarına doğru ise galibiyeti korumayı başararak çok önemli 3 puanı aldık.

Şile :5 - Taşdelen : 2

18 Şubat 2006 Cumartesi 14:00
Şile Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, Adem, Şahin, Bulut, Muharrem, Kamil, Zülküf, Şükrü, Taner, İsmail, Veysel

Sonradan girenler: Mücahit, İbrahim, Engin

Gollerimiz : Bulut (P), Veysel

Takımımız 18 Şubat 2006 Cumartesi günü saat 14:00'de Şile Spor'la karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında sert esen rüzgar kalemizde etkili tehlikeler yaşanmasına sebep oldu. Biz de etkili ataklar geliştirdik. Maçın yaklaşık 20.dakikasında Şile serbest vuruştan attığı golle öne geçti. Hemen akabinde takımımızın geliştirdiği ataklardan birinde Şükrü'nün düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Bulut gole çevirdi. Gollerden sonra her iki takımdan etkili ataklar geldi. Şile Spor'un ataklarına karşılık bizim de Taner'in vurduğu ve direkten dönen bir şutumuz vardı. Devrenin berabere bitmesini beklerken yine serbest vuruştan yediğimiz gol morallerimizi bozdu.

Maçın ikinci yarısının hemen başlarında Veysel'in attığı şık gol skora denge getirdi. Ama hemen akabinde yediğimiz iki gol bir anda iki farklı geriye düşmemize sebep oldu ve takımımızın moral motivasyonunu bozdu. Sonraki dakikalarda takımımız sahada amaçsızca oynadı ve bir gol daha yiyerek maçı 5-2 gibi farklı bir skorla kaybetti.

Böyle seyirci, böyle spor anlayışı olmaz olsun!!!!

Şile seyircisi inanılmaz çirkin tezarühatlarıyla maçı çığırından çıkardı. Hakeme ve oyuncularımıza yönelen küfürlü, hakaretler içeren ve anlamsız tezarühatlarla amatör spor sahalarına yakışmayan görüntüler sergilendi. Bu küfürlü ve fair play ruhuna yakışmayan hareketleri gördüğü halde müdahele etmeyen Şile Spor başkanını ve görevli polisleri şiddetle kınıyoruz.

Atalar : 1 - Taşdelen : 4

12 Şubat 2006 Pazar 12:30
Kartal 75.Yıl Stadı

Maç Kadromuz : Tunay, İsmail, Volkan, Adem, Muharrem (K), Veysel, Mücahit, Zülküf, Taner, Şahin, Gökhan

Gollerimiz : Mücahit (2), Şahin, İsmail

Karşılaşmaya takımımız iyi başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmeye başladık. 15. dakikada ceza sahası içinde Atalar oyuncusunun yaptığı faulü penaltı olarak değerlendirmeyen hakem 20. dakikada ise İsmail'in kafa ile attığı nizami golü faul gerekçesiyle saymadı. Biraz sonra ise Şahin sayılmayan golün benzeri bir pozisyonda kafayla takımımızı öne geçirdi. Biraz sonra defansımızın bir türlü uzaklaştıramadığı bir topta beraberlik golünü kalemizde gördük. Hemen akabinde takımımız Mücahit'le ikinci golü buldu ve devre 2-1 üstünlüğümüzle sona erdi.

İkinci devreye takımımız çok iyi başlamasına rağmen ard arda kaçırdığı goller saç baş yoldurdu. İkinci yarının ilk 20 dakikasında 4-5 net gol pozisyonundan yararlanamayan takımımız yorgunluk belirtilerinin baş gösterdiği ve rakibin beraberlik için ataklarının sıklaştığı dakikalarda Mücahit'in serbest vuruştan attığı mükemmel golle rahatladık. Rakibin direncini kıran bu golden sonra 4. golü de İsmail'le bularak farka gittik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder