9 Haziran 2010 Çarşamba

A Takım 2004-2005 sezonu maçları

2004-2005 sezonunda A takımımızın yaptığı maçların sonuçlarını ve özet anlatımlarını burada bulabilirsiniz.

2004-2005 sezonundan resimler görmek için ise buraya tıklayınız.

Taşdelen : 5 - Başıbüyük : 2

Takımımız 04 Haziran 2005 günü Başıbüyük'e karşı oynadığı sezonun son maçını 5-2 kazandı. Takımımız oyunun başlarında bocalamasına, yenik duruma düşmesine rağmen toparlanmasını ve maçı çevirmesini bildi. Gökhan Aydın'ın penaltıdan attığı golle ilk yarı 1-1 sona erdi. Adem, Coşkun ve Bulut'un da oyuna dahil olması takımımızın oyun şeklini değiştirdi.

İkinci yarıda ise ard arda attığımız gollerle sonuca gittik. Şükrü, Mücahit, Akın ve Şahin attıkları gollerle sezonu güzel bitirmemizi sağladılar.

Harb-İş : 3 - Taşdelen :1

29.05.2005 pazar günü oynadığımız Harb-iş maçını 3-1 kaybettik. Takımımız maçın ilk dakikalarında çok güzel belki de sezonun en iyi futbolunu ortaya koydu. Organize bir takım görüntüsü verdik. Golümüz de böyle organize bir atak sonucu Coşkun'un ortasını iyi takip eden Akın'ın vuruşu sonucu geldi. İlk yarıdaki bu güzel futbola rağmen karambol anında yenen bir gol ve daha sonra hakemin ağır bir kararla verdiği penaltı sonucu takımımız bir anda 2-1 yenik duruma düştü.

Hakem resimde görülen penaltı golünün kararında olduğu gibi inanılmaz kararlarla maçı çığrından çıkardı. Harb-iş oyuncularına isimleriyle hitap edebilecek kadar samimi olan hakem bizim oyuncularımıza ise kararları fazlasıyla sert bir şekilde uyguladı. Oyuncularımızı verdiği kararlarla çileden çıkardı. Maçı erken bitirmesi ise çılgınlığının son örneği oldu. Yetkililerin böyle hakemleri nasıl değerlendirdiğini doğrusu çok merak ediyoruz.

Taşdelen : 5 - Çiğdemspor : 2

Takımımız 21 Mayıs 2005 Cumartesi günü oynadığı Çiğdemspor maçını 5-2 kazandı. Yağışlı bir havada oynanan maçta takımımız haftalardır yaşadığı konsantrasyon problemlerini üzerinden atamamış göründü. İlk yarıda neredeyse tek kale oynayan takımımız kaçırdığı inanılmaz gollerle saç baş yoldurdu ve yediği yolle yenik duruma düştü. Devre de bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıda da takımımızdaki durgunluk devam etmesine rağmen, küçük kıpırdanmalar yetti. Önce Gökhan'ın güzel goluyle beraberliği yakaladık. Daha sonra Şahin'in amatör sahalarda az görülen güzellikteki golü takımı öne geçirdi. Yediğimiz golle endişelensek de Şükrü'nün hemen akabinde attığı gol, tekrar Şahin'in ve son olarak Akın'ın attıkları goller maçı farka götürdü.

Taşdelen : 2 - Soğuksu : 3

Takımımız 07.05.2005 günü yapmış olduğu Soğuksu maçını 3-2 kaybetti.

Takımımızın basit goller kaçırdığı maçtaki gollerimizi İbrahim ve Akın attı.

Kurfalı : 3 - Taşdelen : 0

Taşdelen Spor'umuz son haftalardaki kötü gidişini sürdürdü.. Geçen hafta yaptığı iki maçı ağır hasarla atlatan takımımız Pazar günü yaptığı maça da sakat ve cezalılardan dolayı bir hayli eksik çıktı. Maçın başında ve ikinci yarıda inanılmaz goller kaçıran takımımız futbolun en basit kuralı olan atamayana atarlar sözünü doğrularcasına 3 gol birden yedi. Hakem de rakibin sert futboluna prim tanıdı.

Takımımız maçın başında bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. Daha sonra ise rakip takımın atakları başladı. Bu ataklarda ilk yarıda iki gol bulan Kurfalı maçı da 3-0 kazanmasını bildi. Takımımız ise fiziksel ve psikolojik olarak maça ağırlığını koyamadı. Kaybedilen iki maçın izleri bu maçta da kendini hissettirdi. Oyuncularımızdan Bilal ve Zülküf ise başarılı oyunlarıyla dikkat çekti.

Soğanlık : 6 - Taşdelen : 2

Takımımız 28 Nisan 2005 Perşembe günü oynamış olduğu Soğanlık maçını 6-2 kaybetti. Cumartesi oynadığımız Çubuklu maçındaki oyundan ise eser yoktu. Takım her hattıyla tel tel döküldü. Tüm futbolcular inanılmaz hatalar yaptı. Tam biraz toparlanma fırsatı görüldüğü anlarda yenen acemice goller oyunu çığrından çıkardı.

Takım ikinci yarıya çok hızlı ve baskılı başladı. Bu baskı da gol getirdi. Ama devamı gelmedi. İleride çoğalamadık. Defans yapamadık. Hatlar arasında bağlantı kuramadık. Bu kötü görüntü sonuca da yansıdı. Dileğimiz takımın bir an önce toparlanması.

TAŞDELEN: 1 ÇUBUKLU: 2

23 Nisan 2005 Cumartesi günü oynamış olduğumuz Çubuklu maçını 2-1 kaybettik. Maçın hemen başında yediğimiz ilk gol bir süre bocalamamıza sebep oldu. Daha sonra maça ağırlığımızı koyduk. Bugüne kadar tüm maçlarını kazanmış olan Çubuklu Spor karşımızda çok zor durumlara düştü. Nitekim maçın yaklaşık 30.dakikasında Şükrü'nün attığı nefis gol maça denge getirdi. İlk yarının son dakikalarında ise artık alışkanlığımız olduğu şekilde kendi kalemize attığımız golle 2-1 yenik duruma düştük..

Maçın ilk yarısında çok etkili bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıda ise takımımızda yorgunluk belirtileri baş gösterdi. Karşılaşmanın hakemi o dakikaya kadar göstermediği kartları birden hatırlayıverdi ve direk kırmızı kart çıkararak takımımızı 10 kişi bıraktı. Çubuklu oyuncularından özellikle 2, 8, 9 ve 10 numaralı oyuncuları son derece çirkin ve tahriğe yönelik davranışları da maçı çığırından çıkardı ve ikinci yarıda başka gol olmayarak maç 2-1 sona erdi.

SAPANBAĞLARI'NI RAHAT GEÇTİK : 3-0

Takımımız 17 nisan 2005 pazar günü oynadığı Sapanbağları maçını 3-0 kazandı. Baştan sonra kontrolümüzde geçen maçın gollerini Bulut, Şahin ve İbrahim attı. Takımımızı aldığı seri galibiyetlerden dolayı tebrik ediyoruz. Darısı önümüzdeki hafta Çubuklu ile oynayacağımız maça.

Görüntüde 3. gol sonrası takımımızda yaşanan sevinç...

Takımımız oyuna tamamen hakimdi.
Sapanbağları topla fazla oynamış gibi gözükse de doğru dürüst pozisyon bile vermedik.
Bizim ise sayısız pozisyonumuz vardı.

TAŞDELEN : 6 BAŞIBÜYÜK : 2

Takımımız 9 Nisan 2005 günü yaptığı Başıbüyük maçını 6-2 kazandı. Maçın gollerini Bulut (2), Coşkun, Mücahit, Taner ve Akın attı.

Maç genelde üstünlüğümüz altında geçti. Sürekli Başıbüyük kalesi önünde pozisyonlar vardı. Kaleci 6 gol yemesine rağmen başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekti.

Harb-İş maçını 2-0 kaybettik

03.04.2005 tarihinde Alemdağ'da oynadığımız maçı 2-0 kaybettik. Maç dengeli bir şekilde geçmesine rağmen şanssızca kendi kalemize attığımız ilk gol ve beraberliği ararken yediğimiz ikinci gol bizi yıktı..


Taşdelen, Çiğdem Spor'u gol yağmuruna tuttu : 7-0

26.03.2005 tarihinde Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Taşdelen Spor'umuz tam 7-0 kazandı.

Maçı baştan sona üstün götüren takımımızın gollerini Zülküf (2), Mücahit, Taner, Turgay ve Şahin (2) attı.

Taşdelen Spor 2004-2005 maçları ilk 6 hafta

2004-2005 sezonu ilk 6 hafta sonuçları

6. HAFTA TAŞDELEN BAY
5. HAFTA SOĞUKSU : 1 TAŞDELEN :0
4. HAFTA TAŞDELEN :3 KURFALI 0
3. HAFTA SOĞANLIK : 6 TAŞDELEN : 0
2. HAFTA ÇUBUKLU : 4 TAŞDELEN : 1
1. HAFTA TAŞDELEN :1 SAPANBAĞLARI : 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder